طرز تهیه رول شام آسان

طرز تهیه رول شام, روش های درست کردن رول شام, نحوه ی پخت رول شام

طرز تهیه ی رول شام

روش تهیه رول شام

این دستور غذایی ساده رول شام برای طول یک هفته مناسب است، اما من آن را بیشتر برای تعطیلات آخر هفته می پزم. این نان ها بسیار نرم و لطیف و خوشمزه هستند.

در این دستور العمل می توانید 12 رول درست کنید، اگر می خواهید تعداد بیشتری تهیه کنید می توانید میزان آن را 2 یا 3 برابر کنید.

طرز تهیه رول شام آسان:

مواد لازم برای تهیه ی رول شام:

آرد همه منظوره 2-2ونیم فنجان
شکر 1 قاشق غذاخوری
مخمر خشک فوری 2 چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب گرم 3 چهارم فنجان
کره خرد شده 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه رول شام :

در کاسه ی مخلوط کن، 1 فنجان آرد، شکر، مخمر، نمک و آب را مخلوط کنید.

2 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید و آن را به مخلوط اضافه کنید. همه را با هم خوب مخلوط کنید تا مخلوط تان یکدست شود.

نحوه ی پخت رول شام, طرز درست کردن رول شام, نحوه ی درست کردن رول شام

مراحل تهیه ی رول شام

مقدار بیشتری آرد را اضافه کنید تا خمیر خیلی چسبناک نباشد، اما همچنان حالت چسبندگی داشته باشد. در این مرحله باید فقط خمیر را از کناره های کاسه تمیز کنید.

یک کاسه را چرب کنید و خمیر را در ظرف قرار دهید. روی آن را بپوشانید تا بالا بیاید و حجم آن دو برابر شود.

آموزش پخت نان در فر, پخت نان های حجیم, نحوه ی پخت رول شام

نحوه ی آماده کردن توپ های خمیری

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکوی شیرین قزوینی به دو روش متفاوت

وقتی اندازه ی آن دو برابر شد، خمیر را از ظرف برداشته و به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به صورت گلوله درآورید یا گرد کنید و در ظرف پای چرب شده قرار دهید – 9 عدد در اطراف ظرف و 3 عدد در وسط آن قرار بدهید. روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید رول ها بالا بیایند تا دوباره حجم آن ها دو برابر شود. این مدت حدود نیم ساعت طول می کشد.

فر را از قبل روشن کنید و روی دمای 175 درجه قرار بدهید. سپس خمیرها را با همان ظرف پای داخل فر قرار بدهید. تا زمانی که روی آن ها کمی طلایی شوند، داخل فر بپزید.

به محض پختن آن را از فر بیرون بیاورید و 1 قاشق باقیمانده ی کره را روی نان ها بمالید.

روش پخت رول شام, طرز تهیه ی انوع رول شام, پخت نان های رولی

در پایان روی نان ها را کره ی آب کرده بمالید

نکاتی برای تهیه ی رول شام کامل :

 نیازی نیست از میکسر استفاده کنید! این کار کاملاً با دست قابل انجام است. در واقع، خیلی خوب است که بتوانید خمیر را حس کنید تا آرد زیادی اضافه نکنید.

 مقدار استفاده از آرد متفاوت است. از کم شروع کنید و آرد را به صورت کم کم اضافه کنید. خمیر شما نباید خیلی چسبناک باشد زیرا در این صورت نمی توانید آن را به صورت رول درآورید، اما خمیر باید همچنان چسبناک باشد.

بیشتر بخوانید:  7 مخلوط رژیمی با جو دو سر

 می توانید به جای مخمر فوری از مخمر خشک فعال استفاده کنید. من پیشنهاد می کنم قبل از شروع افزودن مواد اضافی، مخمر را برای چند دقیقه در آب حل کنید تا فعال شود.

 می توانید تعداد رول های خمیر را بیشتر کنید و یا کمتر کنید، اگر تعداد رول ها را بیشتر کردید، اندازه های آن کوچکتر می شود و اگر تعداد آن ها کمتر بود مسلما سایز آن ها بزرگتر می شود. فقط چیزی که خیلی مهم است این است که اندازه ی رول ها یکی باشد.

 می توانید این میزان را 2 برابر کنید و آن را در دو ظرف پای قرار بدهید.

نحوه ی درست کردن رول شام, مواد لازم برای تهیه ی رول شام, مراحل پخت رول شام

حجم داخل نان

چگونه رول های شام را فریز کنیم ؟

رول ها را می توان منجمد کرد! در اینجا 2 روش مختلف برای یخ زدن رول وجود دارد.

اولین راه این است که رول ها را تا زمانی که رول ها را شکل ندادید، قبل از افزایش دوم در فریزر قرار بدهید. پس از شکل دادن رول ها، آنها را روی سینی با فاصله 5 سانتیمتر قرار دهید، سپس ورق پخت را به فریزر منتقل کنید. پس از یخ زدن رول ها، آن را به یک ظرف مناسب فریزر منتقل کنید و تا یک ماه یخ بزنید. هنگامی که می خواهید از آن ها استفاده کنید، آن را از فریزر خارج کنید و درون ظرف پای خود قرار دهید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال قرار بدهید تا ذوب شودد، سپس آنها را از یخچال خارج کنید و بگذارید تا قبل از پخت حجم آن دو برابر شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سوپ قارچ و خامه وگان

 روش دوم فریز کردن رول، این است که آن را کاملا بپزید. بگذارید رول ها کاملاً خنک شوند، سپس محکم با فویل بپوشانید. قبل از سرو، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه بدهید رول ها یک شب در دمای اتاق ذوب شوند. در صورت تمایل می توانید آنها را قبل از سرو در فر (حدود 10-15 دقیقه در کمترین دما در فر خود) گرم کنید.

ارزش غذایی برای 1 رول شام:

کالری: 121

شکر: 1 گرم

سدیم: 97 میلی گرم

چربی: 3 گرم

چربی اشباع شده: 2 گرم

چربی اشباع نشده: 1 گرم

چربی ترانس: 0 گرم

کربوهیدرات ها: 19 گرم

فیبر: 1 گرمپروتئین: 3 گرم

کلسترول: 8 میلی گرم

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ی سیتان وگان

  سیتان و وگان چیست؟ دستور تهیه سیتان وگان سیتان اغلب، به عنوان “گوشت گیاهی” …